fredag 17 augusti 2012

Thickers!

När en ny årstid närmar sig vill man gärna bunkra upp med nytt, i alla fall är jag sådan. Ny almanacka med tomma sidor som lovar nya tag med ordning&reda/träning/egen tid (sätt in valfritt ord)! Jag sneglar på nya tekoppar, kuddar till soffan och gummistövlar till barnen.  Pappersnörd som jag är gillar jag också att handla nya block, sudd och pennor till skolstarten och minns med glädje hur det var när jag som barn fick välja nytt bänkpapper, och hur mamma slog in mina skolböcker med bokplast som jag sedan fick sätta fina etiketter på. 

För att fira uppstarten av en ny årstid har vi ett fint erbjudande. Alla våra Thickers kostar just nu bara tre guldtior i en vecka framåt, just för att ni också ska kunna bunkra upp med ny inspiration!Rolig inspiration med Thickers!
Scrapbook.com

Allt gott fina läsare! Hoppas ni får en trevlig fredagskväll; här hemma hoppas vi på grillning om vädret håller i sig. Det blir grillad kyckling som vi sedan lägger i tortillas och serverar med andra taco tillbehör såsom guacamole, rödlök och majs. En riktigt fredagsmysklassiker som nog ska lagas i många svenska hem ikväll kan jag tänka! 

1 kommentar:

Eivor/Ejja sa...

Underbart , tror jag måste klicka lite snart...typ imorgon. såååå mycket brs o mycket fint som finns!!! Kram

Skicka en kommentar