tisdag 28 augusti 2012

Möt ambassadör nummer två!Marie blev utvald till ambassadör genom sin humor, sitt sparsmakade men ack så stilsäkra skapande. Hon bloggar på  http://www.sockergrynet.se/, kika in och säg hej! Och kolla in den underbara rubriken...!

1. Vem är du? Berätta lite om dig själv!
Mitt namn är Marie och jag är född 1969. Jag är mamma till 3 barn (2 döttrar och 1 son), sambo till 1 man och hundägare till 2 terrier. Jag är vattuman och obotlig optimist som älskar livet och försöker se de små glädjeämnena i en vanlig dag. Mår bäst av att få vara kreativ i någon form. Älskar fotografering, scrapbooking, havet och rosa.


2. Varför sökte du till att bli ambassadör hos Sirap i Paris?
Jag hittade till Sirap i Paris, via någon blogg och blev omedelbart förälskad. Det kändes precis som butiken var för mig och innehåller bara produkter/märken som är som gjorda för min scrapstil. När jag såg att man sökte ambassadörer var jag ju tvungen att söka!3. Vilket är ditt favoritmärke/produkt hos Sirap i Paris?
Svårt att välja, då jag älskar det mesta som Sirap i Paris har!! Måste jag välja?


4. När scrappar du helst och vilket är ditt favoritsnack att ha bredvid dig?
Jag scrappar gärna när jag har en stund för mig själv, t ex på kvällen när de andra sover eller på dagen då de andra är på jobbet eller i skolan. Eftersom jag arbetar natt finns det en hel del tillfällen att scrappa för mig och det är då jag kopplar bort ev. stress och rensar huvudet. För mig är scrapbooking balsam för själen.
Favoritsnack?...Nej jag har inte tid att äta när jag är kreativ, men hur tråkigt det än låter har jag alltid en flaska vatten stående på mitt scrapbord. En god kopp kaffe eller te kan hamna där som sällskap också.5. Har du någon speciellt stil när du scrappar? 
Jag har min egen stil. Ibland stilren med mycket white space och ibland lite mer rörig med dekorationer i olika lager. Tycker om glada färger på vit bakgrund.

6. Vilka fem scrapsaker skulle du ta med dig till en öde ö? 
Skärmaskin, sax, penna, mist och färgglada papper.

7. Vilka tre saker finns alltid i din handväska?
Min Iphone, mitt Lypsyl och mina nycklar hem.

8. Gör du något annat kreativt förutom att scrappa?
Jag fotograferar, ritar och syr. Att vara kreativ är ett måste!


Varmt välkommen till Sirap i Paris, Marie!

3 kommentarer:

Niina sa...

Hej Marie! Gillar din stil skarpt! ^-^

Beatrice sa...

Hej Marie! Vad snyggt du fick till det med ramen :-) Ska bli kul att se mer av dina inspirerande alster!

Eivor Larsson sa...

Vilken inspiratör!! Roligt att se vad som kommer att skapas och visas, något bra gissar jag*ler*

Kram

Skicka en kommentar