torsdag 30 augusti 2012

Ambassadör nummer tre!

Här är ambassadör nummer tre!
Niina vann mitt hjärta genom sin positiva inställning till livet och sin mångsidighet i det hon skapar, allt gjort med stor kärlek och suverän färgkänsla. Hon bloggar på http://niinasdesign.blogspot.se/, kika in och säg hej!

                                                  

1. Vem är du? Berätta lite om dig själv! 

1. Jag är en pysseltokig morsa till två i radhus (därför är mitt nick ofta Radhusmorsan). Gillar allt kreativt, att ha roligt och vara med min familj. Jag har hunnit bli 36 år och försöker ha kalas varje år för jag tror fullt och fast på att ju fler födelsedagar man firar desto äldre blir man.
 
2. Varför sökte du till att bli ambassadör hos Sirap i Paris?
2. Sirap i Paris är en så mysig webb-butik, jag blev helt kär första gången jag surfade in. Fina produkter i en stil som jag gillar, och som andra ofta inte har.
 

3. Vilket är ditt favoritmärke/produkt hos Sirap i Paris?
3. Jag är väldigt förtjust i det mesta från American Crafts – så som Amy Tangerine och Dear Lizzy. Och allra allra mest gillar jag bokstäver, Thickers <3 Andra favoritmärken är Crate paper och October Afternoon.
 
4. När scrappar du helst och vilket är ditt favoritsnack att ha bredvid dig?
4. Mitt scrappande sker på kvällen när barnen sover, eller när helst jag får en stund över. Bredvid mig står då en stor mugg svart te. Dricker det litervis. Med mycket mjölk.
 
5. Har du någon speciellt stil när du scrappar? 
5. Stilmässigt brukar jag säga att jag är “happy chic”. Gärna färg, mycket mönster och vintage.  Men aldrig shabby. Sen är det kul att gå utanför sina egna ramar och testa många olika stilar.
 
6. Vilka fem scrapsaker skulle du ta med dig till en öde ö? 
6. Till en öde ö måste jag ha med min dator med photoshop (räknas dator eller är det fusk?). Jag är yrkesskadad så mina foton måste igenom photoshop en sväng, fast jag försöker att inte lägga för mycket tid på dem där. Annars är det skärmaskin, klister, mönstrat papper och vitt och kraft cardstock i massor! Stansar gillar jag också... oj vad svårt att bara välja fem :/
 
7. Vilka tre saker finns alltid i din handväska?
7. Iphone, hörlurar och handkräm. Sen ligger det oftast en leksaksbil däri också, av någon anledning...

8. Gör du något annat kreativt förutom att scrappa?
8. Jag är all-pysslare så jag testar gärna allt. Syr en hel del, har gjort smycken, broderat och allt nästan. Just nu är mixed media och art journaling det som intresserar mig mest. Dessutom är jag lajvare (levande rollspel) och brädspels-nörd så där får jag också utlopp för min kreativitet.

Tack för din presentation Niina! Du är så välkommen till Sirap i Paris!

3 kommentarer:

Beatrice sa...

Hej Niina! Kul att läsa mer om dig, och se din fina skapelser :-) Men tyvärr ser jag inte ditt foto.

Sockergrynet sa...

Jag saknar också ditt foto Nina! Intressent att få veta mer om dig och måste säga att jag älskar din layout här ovan!

Eivor Larsson sa...

Roligt att läsa om dig och fina alster du visar Nina!

Skicka en kommentar