fredag 28 september 2012

Why so serious?

Halloween är en högtid som firas den 31 oktober. Den har sitt ursprung ifrån Irland och delvis från Skottland och kom till USA via irlänska imigranter. Här i Sverige har det aldrig varit så stort att klä ut sig och fira som man gör i USA, men det har börjat komma mer och mer här i Sverige de senaste åren. Brukar du fira halloween? Har du roliga fotografier du vill scrappa? Då ska du kika in i butiken där det just nu är 50% rabatt på alla dubbelsidiga halloweenpapper!

I vår familj brukar vi dekorera hemmet lite efter barnens önskemål, klä ut oss själva och äta lite läskig mat. Ett firande i liten skala. Jag har några härliga kort från 2010, då bl a min dotter är utklädd till Joker från Batman. Här har jag skapat en layout med ett av korten:


Material: Papper: Cardstock, Studio Calico Memoir Collection Paper Pack, Echo Park This & That Charming. Dekorationer: Ormolu - Fact or Ficktion Flair Button, Studio Calico Wood Veener - My Type,  Mister Huey's Color mist - Gold, Silver och Warm Calico samt sytråd.

Har du några roliga halloweentips eller alster du vill dela med dig av? Lämna då gärna en  kommentar här i bloggen så att vi kan ta del av dessa!

Vill passa på att önska er en riktigt skön helg!
/Marie

1 kommentar:

Beatrice sa...

Vilka söta pumpor du fått till, och jag gillar hennes joker-min. Kul att läsa om hur ni firar, eftersom våra barn är så små än så länge så har vi inte hunnit börja med denna tradition. Men vi får väl se om det blir ändring på det i år! :-)

Skicka en kommentar