tisdag 12 mars 2013

NYHET hos Sirap i Paris!


Idag vill jag dela med mig av en stor NYHET i webshopen som jag är så glad över! Eftersom jag egentligen är utbildad svensklärare har jag länge funderat på hur jag ska kunna få användning för den pedagogiska kunskap i svenskämnet som jag ändå besitter, och faktiskt saknar från skolan. Därför är jag nu superexalterad över att kunna erbjuda den första onlinekursen Utveckla din Journaling hos Sirap i Paris!

                       Kursen pågår i två veckor (8-22/4-13) och just nu kostar kursen endast 100 kronor (ord. pris 200kr). Du får varannan dag kursmail från mig, och efter kursens slut har du fått redskap för och inspiration att förnya och fördjupa din journaling. Du deltar helt i din egen takt; gör aktivt alla uppgifter och små "läxor" eller ser kursen endast som inspiration och alla kan delta oavsett nivå. Du har även vid två tillfällen möjlighet att få feedback på dina texter och små "läxor" av mig, och jag ger förslag på hur du skulle kunna utveckla texten vidare. Efter kursens slut har du en rad fräscha idéer som kickstarar din journaling. Slut på nu är jag klar med min layout, ska bara lägga till journaling-senare...!
Du kan läsa mer om kursen och även köpa/anmäla dig till i kursen i webshopen!

Och bara för att fira detta, lottar jag ut en plats i kursen och du deltar genom att skriva ett inlägg på din blogg/facebooksida/twitter om vår onlinekurs! (Tävlingen pågår t.om sön 17/3-13)  Lämna sedan din kommentar i fältet nedan.

Love 
//Malin2 kommentarer:

Tanja sa...

Ta-daa! Bloggat och klart! Hade varit trevligt att vinna denna kurs, såklart :)

http://personligpragel.blogspot.se/2013/03/vinn-journaling-kurs.html

Karin sa...

Låter jättespännande med journalinkurs!

Har bloggat om det här:
https://pyssel.kratos.se/?p=964

Skicka en kommentar