onsdag 9 maj 2012

Låt mig presentera Memory Files...

Heidi Swapp är innovativ, kreativ och definitivt en spjutspets inom scrapbooking i USA. Hennes nya Memory Files finns hos oss i webshopen och erbjuder ett helt nytt sätt att bevara sina minnen. Det har kommit en hel del frågor på vad Memory Files egentligen är och hur de kan användas så jag tänkte bringa ordning i den frågan.
Basen består av mappar (Memory Files). I en förpackning för 89 kr finns sex stycken mappar, och i butiken finns två varianter:


De översta mapparna är gjorda i ett speciellt papper som heter Color Magic, vilket innebär att du själv kan färga in mönstret med mist eller stämpelfärg. De nedersta mapparna heter No Limits och har ett restema men passar naturligtvis lika bra i andra sammanhang. När du sedan öppnar mappen har du som ett dubbelt uppslag att scrappa på, som   
detta exempel där en av Color Magic mapparna färgats med gul färg. Bedårande!
www.heidiswapp.com
Du kan även utöka platsen genom att addera fler papper så att du får fler sidor. (I vår webshop finns  matchande 12x12 ark, både i Color Magic papper och till No Limits). Ett sätt är att vika 12x12 ark på mitten och lägga ihop flera och sedan helt enkelt sy fast arken inuti mappen med en raksöm mitt i vikningen. Ett annat sätt är försås att sy ihop flera Memory Files med varandra, som på den här bilden:
I exemplet under har en Color Magic Memory File skurits ned till halva storleken. Fint!.


Möjligheterna med Memory Files är egentligen oändliga och bara fantasin sätter gränserna! Jag är övertygad om att vi kommer att se mer av liknande framöver, att begreppet memorykeeping utökas till att omfatta nya spännande varianter. Det ser jag väldigt mycket fram emot!
Allt gott till er fina läsare!
Malin

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det verkar väldigt kul att sätta ihop en egen Memory file.

Tack för tipset!

/Lotta

karin b sa...

Vad snyggt det kan bli!
Tack för tipset!

Skicka en kommentar