måndag 8 april 2013


Idag startar vår första ONLINEKURS, Utveckla din Journaling! Och du kan fortfarande hänga med! För att fira detta får du endast idag 100 kr rabatt på tvåveckorskursen. Observera att inga förkunskaper krävs och du deltar helt på egna vilkor utifrån vad som passsar Dig. Du kan delta aktivt där du gör små läxor och har mailkontakt med mig, eller så sparar du materialet och printar ut som en inspirationskick för framtida bruk. Kursen köps som en vanlig vara, ange kod PREMIÄR i kassan så dras 100 kronor av.
Happy writing!
                        

                        


Ur Produktbeskrivningen:
Tillhör du en av de som kämpar med din journaling på dina layouter och tänker att du ska skriva senare (vilket inte blir av)? Känns det som om du fastnat i samma spår när du skriver och vill komma åt en djupare historia?

Då är detta kursen för dig!
Jag är utbildad svensklärare och har stor erfarenhet av att inspirera, utveckla och förbättra elevers skrivande. I denna kurs får du varannan dag ett mail från mig med inspiration för att utveckla din journaling, och även små uppgifter som "läxa". Medan kursen pågår finns det möjlighet att vid två tillfällen få dina uppgifter och texter bedömda av mig där jag också ger personlig feedback på hur du kan utveckla dina texter.

Du går kursen helt i din egen takt och bestämmer själv på vilken nivå du vill lägga ditt deltagande. Efter kursens slut har du användbart material som du kan printa ut och spara för en kickstart i ditt skrivande i framtiden!

Kursen pågår 8-22 april 2013

1 kommentar:

Tanja sa...

Hur blev det med utlottningen? Har jag missat vinnaren?

Skicka en kommentar