söndag 9 december 2012

Två snabba julkort

Idag på andra advent vill jag visa er två snabba julkort, som inte kräver allt för mycket tid att göra, för är det nåt man önskar sig mer av just denna månad så är det väl tid?

Det första kortet är skapat med hjälp av en bit mönsterpapper och härliga alfabet- och julordsstickers (se länkar till alla produkter jag använt från shoppen sist i inlägget). Jag tycker dessa fina ord sammanfattar julen så bra och så försökte jag vitsa till det lite genom att dela upp julhäslningen så att ordet "god" betonades. För pepparkakor är verkligen god jul för mig! :-)


Det andra kortet som består av mönsterpapper med julgranar på, fick också formen av en julgran. Idén med kapsylen (ja, det är en återanvänd ölkapsyl jag använt) fick jag av att det fanns flera små söta figurer på stickersarket som hade perfekt storlek för att passa i en kapsyl, dvs 1 inch. Jag fäste bara klistermotivet i kapsylen och ovanpå hällde jag glossy accents.

Det var vad jag hade att visa idag. I butiken är det just nu halva priset på alla julprodukter, kika in där och låt er inspireras av alla fina saker! Till dessa kort har jag använt detta från butiken:

Jillibean Soup: Boiling Water-Christmas Eve Chowder
Jillibean Soup: Cardstock stickers-Christmas Eve Chowder
Dear Lizzy: Christmas-Sparkling Season
Cardstock Crimson

Ha en mysig andra advent!
Beatrice.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jättesöta!

Stephi sa...

vilken söt gran och kortet hade fina figurer.

Sockergrynet sa...

Granen är jättesöt!

Skicka en kommentar