fredag 5 oktober 2012

Storasyster & LillebrorNi har väl inte missat att Sirap i Paris är återförsäljare av Ormolu och Elle's Studio, att det finns underbara flair buttons och tags i webshopen?! Jag älskar roliga dekorationer av det funktionella slaget som jag kan bygga i lager med varandra och som kan hjälpa mig att berätta min historia och/eller förstärka minnet jag vill bevara! Förutom dekorationer brukar jag använda mönstrade papper som dekorationer. Jag älskar att ta fram saxen och klippa i olika papper, en liten del eller flera och skapa mina egna dekorationer av dessa!

I dag bjuder jag på en layout, där jag använt mig av Ormolus Go Negative - Package Tags och Fact or Fiction Flair buttons, Elle's studio - Handmade Layers Tiny Tags och Studio Calico Wood Veneer People samt ett pappret White Peonies från My Mind's Eye för att dekorera min sida som handlar om storasyster och lillebror.För övrigt har jag använt vit cardstockMönstrat papper: MME Follow your heart - Be Happy Adorable paper (framsida och baksida), Studio Calico Memoir Collection Paper Pack. Övriga dekorationer:  Mister Huey's Color Mist - Gold & Silver som jag använt ihop med Studio Calico - Huey's mask.

Idag skiner solen hos mig och visar hösten från sin bästa sidan med underbara dofter och vackra färger! Jag njuter av detta och passar på att önska er alla en underbar helg!
/Marie2 kommentarer:

Niina sa...

Jättefin. Du är verkligen bra på att använda färger proffsigt.

Unknown sa...

Underbar lo!

Nilla

Skicka en kommentar